user_mobilelogo


Deze website is eigendom van:

Stichting Dorpsraad Lisserbroek
Muntstraat 19
2165 VD Lisserbroek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 34347884.

De bescherming van uw persoonsgegevens

Uw persoonlijke gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Wij gebruiken en bewaren persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u deze aan ons verstrekt. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. De op onze website ingevulde persoonsgegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Welke gegevens verwerken wij?

Wanneer u het contactformulier invult, dan beschikken wij over de volgende gegevens:
  • Uw naam
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-nummer

Wanneer u ons rechtstreeks een e-mail stuurt, dan weten wij:
  • Uw naam of de naam die u in uw e-mailprogramma heeft ingevoerd
  • Uw e-mailadres

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend om uw bericht te kunnen beantwoorden.
Deze gegevens worden door software waarin het contactformulier is gemaakt (RSFormsPro) opgeslagen op onze webserver en worden van daaruit doorgestuurd naar een van onze mailboxen. Dit gebeurt via een versleutelde verbinding, die te herkennen is aan het groene slotje en de aanduiding https:// voor de URL. 

Cookies

Deze website maakt géén gebruik van cookies.

Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?

Wij bewaren uw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is voor het doelen waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt. 

Wilt u uw toestemming inzien of intrekken?

U kunt ons te allen tijde vragen om aan u te overleggen welke persoonsgegevens wij van u verwerken. Ook kunt u op elk gewenst moment aanpassen welke gegevens wij van u verwerken of uw toestemming voor het verwerken van uw persoonsgegevens helemaal intrekken. Stuur ons hiervoor een verzoek per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan binnen 4 weken op uw verzoek reageren. 

Beveiliging

Het berichtenverkeer tussen uw pc, telefoon of tablet en deze website verloopt via SSL/HTTPS. Dit houdt in dat het verkeer is versleuteld. Hiermee wordt ongewenst ‘afluisteren’ door derden voorkomen. Daarnaast wordt deze website door beveiligingssoftware gemonitord. Hiermee worden pogingen om van buitenaf toegang tot de beheeromgeving van de website - en zo tot persoonsgegevens - tijdig gesignaleerd en tegengehouden. Mocht er, alle beveiligingsmaatregelen ten spijt, toch een datalek voorvallen, dan melden wij dit direct bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Wijzigingen in het privacybeleid

Zodra het privacybeleid wijzigt, vindt u deze wijzigingen op deze pagina terug. Wij stellen u daar niet actief van op de hoogte. 

Wanneer wij op deze website verwijzen naar een externe website, dan verlaat u onze website en kan het zijn dat u op een website terechtkomt waar cookies of trackers zijn geplaatst. De Dorpsraad Lisserbroek heeft hier geen inzage in en kan dus ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele verzameling van persoonsgegevens door deze externe websites.